eksamenstrekk
/ tidligere skoleoppgaver

det var eksamenstrekk på skolen idag, er så glad for at jeg ikke kom opp! de to andre mediaklassene kom opp i matte skriftlig. vet ikke hva jeg hadde gjort dersom jeg hadde kommet opp i det. leverte også inn siste del av "eksamenen" i media idag, hvilket var å lage en filmplakat og tittelsekvens til en oppdiktet film. veldig gøy, men utrolig mye arbeid! er med andre ord veldig glad for at det er langhelg om noen få dager. har også bursdag på fredag, begynner å få helt panikk. blir 17, noe som er en veldig rar greie for meg. du vet når det på en måte er sånne "grenser" når det kommer til alder? det er for eksempel kjempestor forskjell med å være tolv og tretten, mens det ikke er så stor forskjell mellom elleve og tolv. vel, jeg har en sånn greie med seksten og sytten. jeg har alltid sett for meg hvordan livet mitt kom til å være da jeg ble sytten, og det er nesten litt patetisk hvor langt unna jeg er. det var så mange ting jeg skulle ha oppnådd og gjort før jeg ble så stor. men jeg fyller år uansett, så får bare gjøre det beste ut av det. friker litt ut angående det, men det ordner seg helt sikkert.

- har dere blitt trukket opp / hatt tentamener?


5 kommentarer

Viktoria

15.05.2012 kl.20:24

Mina jeg elsker deg og er kjempe stolt av det du har oppnådd, det ordner seg helt sikkert med og bli 17, og ikke stress med livet, bare gjør det i dine egne rekkefølger <3 kleem poetiske vikkern ;)

ingridlyngedal

15.05.2012 kl.20:40

fine bilder! er ferdig med tentamner:):)

mina

15.05.2012 kl.22:03

haha, fint skrevet vikkern. takk for deeet

Lise-Marie

15.05.2012 kl.22:05

Kjempe fine bilder! :D Kom opp i engelsk skriftlig, så er ganske fornøyd :)

Emma

16.05.2012 kl.16:13

Fin blogg! Kika gärna in hos mig med och släng gärna in en kommentar om du har lust med det. Följa varandra via bloglovin? :)

legg gjerne igjen en kommentar!

Image and video hosting by TinyPic
hits