my first tattooåh, er den ikke nydelig? jeg er helt forelsket i den.den er enda ganske sår og rød, fyren sa at det kan ta opptil en uke før den gror ordentlig. tenk så fin den blir på solbrun sommerhud! jeg har alltid hatt lyst på en tatovering, men jeg har vært klar på at den skal ha en sterk betydning for meg. jeg er bare sytten, og vil ikke ha noe jeg synes er kult eller betydningsfullt akkurat nå, men også når jeg blir eldre. motivet for meg har da vært enkelt, jeg ville ha noe som handlet om musikk. Motivet har jeg hatt klart i to år, og jeg er så fornøyd med hvordan den ble!

musikk er ikke bare en stor del av livet mitt, det er også hovedgrunnen til at jeg er i live. jeg gikk gjennom en veldig mørk periode av livet mitt der musikk var min eneste redning. jeg liker ikke å prate om det nettopp fordi det er så personlig, men jeg ville bare at dere skulle vite betydningen bak motivet.

 

4 kommentarer

Trine

14.06.2012 kl.16:28

den var utrolig pen!

-stor konkurranse på bloggen min!<3

♥ Maja

14.06.2012 kl.17:52

helt nydelig!! g-nøkler er så fine. og jeg er helt enig i at tatoveringer skal bety noe for deg, og ikke bare de neste to årene - men også når du er 40 eller 90 år :D

Viktoria

14.06.2012 kl.21:46

Mina... Jeg elsker tatoveringen din<3

Johanna - HOBBYFOTOGRAF

23.06.2012 kl.13:44

Snygg! :)

legg gjerne igjen en kommentar!

Image and video hosting by TinyPic
hits